Я закохана в тебе

Валентина Тараненко
Я закохана в небо,
Воно мов твої очі!
Я закохана в тебе,
Мої сни ти дівочі!

Я закохана в сонце,
Бо як ти – воно гріє!
Як побачу в віконці -
То аж серденько мліє!

Я закохана в море,
Воно мов твої руки!
І настільки прозоре,
Як обійми з розлуки!

Увесь світ я кохаю,
Бо ти поруч зі мною!
Одного лиш бажаю –
Бути, Любий, з тобою!