***

Дмитрий Монахов 2
Зник нарешті мій свербіж,
ти,комар, мене облиш,
не чипляйся ти за шкіру
не роби чесучі діри.
Я ж не донор, не хробак,
а людина як не як.
Не пускай на мене слину,
а не то тобі як двину.)))