Купальська нiч

Валентина Комина
          
Наче квіти з вишитих сорочок:
Небо у зірках – таке ясне!
У купальську ніч сплету віночок,
Кину його в річку – хай пливе!

Лиш одне бажання загадаю:
Щоб в ранковий солов'їний час
Той вогонь, який у серці маю,
Не пропав, не розгубивсь, не згас!