Ми не сам1

Горбатюк Надежда
Господь не обіцяв, що буде легко,
 Та обіцяв, що нас Він не залише
 І допоможе розірвать тенета,
 Лишить позаду все нікчемне й грішне.

 Тут, на землі, тривоги і печалі,
 Та ні один із нас не є самотнім,
 Бо кожному Господь допомогає
 Щомиті і щодня, щоночі

 Із нами Його захист, Його сила,
 Підтримка, мудре слово в допомогу,
 Із нами Дух Святий, Він Бог Всесильний,
 Навчає нас як жити переможно.

 Ми не самі! Любов свята Христова
 Нас підіймає у скрутну хвилину,
 Дарує сили вгору йти, додому,
 А гріх і страх дає нам сил відкинуть.

 Хай труднощі нікого не злякають
 І не зупинять на шляху вузькому.
 Адже Господь нам з вами обіцяє,
 Що повсякденно буде з нами поруч.

 А слово Його вічне, як відомо,
 На небесах навіки пробуває.
 Ніхто його не змінить і ніколи!
 Тому вперед і впевнено ступаймо!