ДОЛЯ вир шена

Владислав Танцюра
А як же все змінити в свою користь,
Коли ти як прероджений вояк,
Воюєш з кимось за свою свободу,
Щось робиш, а нічого, ну ні як.

Ну навіщо ця війна, конфлікти,
Коли ти сам уже не проти перемир'я,
Коли доля вирішена тричі,
Ти знов як хан Батий, весь світ хоч покорить.

Хоч проти вітру йдеш,
І море наче поколіно,
Але стiна попереду, не пройдеш,
Це стіна безпощадна, вона неначе рідна.