Я не найкращий...

Владислав Танцюра
Широко розкриті очі,
Поглядали в вікно,
Ти чекала мене до ночі,
А я так й не прийшов.

Знаю, я не найкращий,
Десь є хтось кращий за мене,
Я не мучаю тебе, пробач,
Я пійду, але кохаю більше життя.