Так нiби завжди новий день

Лидия Филимонова
З твоїх світанків п'ю росу,
Вдихаючи кохання солод.
Подих натхнення льє красу
З небес лунає голос.

Так ніби завжди новий день,
А місяць сонцем гріє.
Не позабути тих пісень.
Янгол крилом, грозу розвіє.

07.07.13г.