Поруч з тобою

Рануша Кириллова
Я не кажу нічого про кохання
Своє до тебе.Зрозумій мене без слів.
Вони- мовчання...
Моїх глибоких почуттів.


Коли я тебе обіймаю,
Або вуста твої бліді цілую.
Моя любов стелиться по небокраю.
Та твій шепіт ледве чую.


Поруч з тобою недостатньо кисню мені.
Серце швидко б'ється...
Я,як та риба,
Що не може жити без води.
Коли вона  назовні  ллється.