Знову, розбрата!

Таиса Чубукчи
Тарасе, любий, знов розбрата.
Ти подивись на цю біду.
Чубляться знову, брат на брата,
Ідуть стіною на свою,
На рідну Неньку. Схаменіться!
Вогонь розвіє по вітру
Згорить усе, і рідна хата.
Підете в найми по степу.