Нове Сонце, Марс та Юпiтер

Екатерина Вадимовна Глазунова
Я не зможу тобі написати найгарнішого в світі вірша,
Та, тим паче, не зможу зробити найніжніше у світі фото.
Ми, напевно,ніколи не подивимось фільм з Джоном Траволтою
І не зможем співати пісень у далеку путь разом вируша.

Я не зможу тобі присвятити всі свої безглузді бажання,
Та, тим паче, створити для тебе нове Сонце, Марс та Юпітер.
Ми, напевно, ніколи не назвемо свого мопса ім'ям, накшкалт Вітер
І не зможем ніколи замінити обіймами сумне та безжальне мовчання.

Я не зможу з тобою відправитись до далекого краю Алтаю,
Та, тим паче, не зможу для тебе записатись у авіа-школу.
Ми, напевно, не зможем ніколи...Точно не зможем ніколи
Посеред міста сказати:"Ти знаєш...Ні, ти не знаєш, як давно я тебе кохаю"