Знов по хав м й миленький

Таиса Чубукчи
Знов поїхав мій миленькій
Любчику, мій дорогенький,
На край світу, за дарами.
Заробити з москалями.

Вже не може рідна Ненько,
Наситити своїх діток
Болісно щеміть серденько
Напоїти б росой квіток.

А товсті пани у Раді
Конституції не раді.
Заважають працювати
Помаранчеві, пихаті.

Права нога у болоті
Топи ліву! Вріж сироті!
А багнюка вже по роті
З гучномовця в зал летить.

Коли ж вони розберуться?
Та згадають, що робити!
Ненько, дай синам на щастя
В Україні заробити.