Не загадую далеко наперед, не чекаю

Алина Винниченко
Не загадую далеко наперед, не чекаю.
І нехай все, що буде, буде, як має бути.
Той, хто хоч раз по-справжньому покохає,
Знає, що відпустити – не є забути.

Вітер швидше зганяє тучі, хмурніє небо.
Блискавка миттю спалює всі мости.
Той, хто хоч раз втікав від самого себе,
Знає, що відвернутись - не є втекти.

Час пролетить, хвилини зіллються в роки.
Так непомітно знов розцвітуть сади.
Той, хто хоч раз збивався з своєї дороги,
Знає, що повернутись – не є знайти.