Святий Петро

Вячеслав Зорин Свиридов
Святий Петро-апостол наш першоверховний,
Наріжний камінь церкви нашого Христа,
Яку не переможуть ворота  пекла,
Взірець найкращий  Господу служіння,
Взірець спокути і прозріння,
Взірець зростання мужності, терпіння,
Взірець того, хто людям істину несе,
Взірець того, хто нам допомагає,
Взірець того, хто  переміг себе,
Взірець того, хто правду, силу Господа відчув,
Відчув Любов і благодать Його безмежні.
Святий Петро – Апостол Божий —
Навіки славу має від людей.