***

Анюта Черняк
Я закохана в Твої зелені очі,
Я обожнюю Твій ніжний голос.
В мене думки вже не дитячі,
Я так хочу бути з Тобою поруч.
І вдень , і вночі  Тебе відчувати,
Цілувати Твої ніжні губи.
Ніколи від себе не відпускати,
І не знати, що таке розлука.