Малюю картину

Михаил Гавриш
Малюю картину,
читаю життя,
живу без надiї,
чому,такий я?
Я хочу лiтати,
пiрнати у хмари,
я вiльний як птиця
чужий, як примара.
Чому, я пишу,
навiщо римую,
коханням живу,
по книжкам мандрую.
Життєві сюжети,
цiкавi герої,
навколо планети,
за руку з тобою.
Життя вже не те,
любов не забута,
надiя живе,
я світом забутий.