Маяк

Татьяна Энская
Палаєш досі в серці маяком –
А морем я тобі, на жаль, не стала.
Між нами  - прірви речень, що без ком;
Не варто промовляти їх вустами.

Звикати до тижневих лемніскат
Не вмію я. Кортить тепла та віри
В очах близьких. Блукала по містах
Уявних... А хотіла на твій вирій –

Та інша зграя там вже – не моя,
Тому залишусь десь у потойбіччі,
Де кожен сон – нестримана журба,
Що пахне, як і ти, вже цілу вічність.

Не подолати долі Рубікон…
Мов дивлячись на мене з п`єдисталу,
Ти був у серці світлим маяком,
А морем я твоїм так і не стала.
2013 рік.


Прошу Вас після прочитання віршів залишити невелику рецензію. Критика для мене дуже важлива. Вона буде моїм стимулом до вдосконалення. Декілька речень і клік мишкою - що може буде простішим?! А ця незначна дрібниця порадує мене, будьте впевнені.