Ой, на Ивана, та й на Купала... на укр. языке

Лариса Геращенко
Ой, на Івана, та й на Купала
зілля збирала, вінок в’язала.

Вінок в’язала, пускала в воду,
щоб зберігала ще краще вроду.

Пливи, віночку, пливи далеко,
тебе з потічку візьме лелека.

Візьме лелека, злетить в повітря,
кине коханому та й на подвір’я.

Через багаття тричі я стрибну –
через годочок вже заміж вийду…

Липень, 2013- ніч на Івана Купала.