Тепер я знаю, що на свiтi не одна

Елена Игнатенко 3
В дитинстві,ще коли була маленька
Хотіла щоб сестричку народила мені ненька
Та так вже сталось,народила брата
Тоді,малою, зовсім я була не рада
На батька я образилась,така дурна...
Не розуміла,що не татова вина
А він радів,він стрибав аж до стелі
Котилась радість по оселі
А я тихенько плакала в кутку
Родився брат,а не сестра.Чому?
С тих пір пройшло вже майже 30 років
Сергійко виріс,гарний наче сокіл
Тепер я знаю,що на світі не одна
Яка ж дурненька я тоді була...