зв льнись

Алеся Якушкина
Я звільнюю душу від мотлоху
зайвих людей,моментів.
стираю біль.

Ще один безглуздий день.
записаний на плівку життя.
так тихо,і спокійно.

Даруючи ще один шанс
забуваючи про гордість
стоячі на дорозі забуття.

Не хочу повторюватися з нову,
але я звільнюю душу.
Звільнюю,звільнюю.

І що?
Шизофренія,втрата пам'яті.
А згодом кінець.

Не одинока-але звільнюю душу від мотлоху.