Воспитателям моего сына

Татьяна Школяренко
ВИХОВАТЕЛЯМ ГРУПИ ПРОДОВЖЕНОГО
ДНЯ МОГО СИНА  ЄВГЕНІЯ
ГУДЕНКО Р.В. ТА ГУДЕНКО О.В.
Спасибі вам, що вчили нас всьому:
Всміхатись сонцю і радіти вдачі.
Що вчили нас не тільки ви тому,
Як слово написать, чи вирішать задачу.
За те спасибі, що любили нас,
Влаштовували душам нашим свята,
Заповнить вміли змістом вільний час,
Натхненно вірили в здійснення мрій крилатих.
Тож вибачте за те, що повсякчас,
Підрісши, клопіт всім ми завдавали.
А ви, довірливо поглянувши на нас,
За кожного, як і колись,переживали.
Спасибі вам за віру і тепло.
В день випускний спішим дать клятву знову:
Зумієм ми в житті творить добро,
Щоб не почули ви про нас лихого слова.
.