Любов

Таня Задорожная
Любов - коли пташки співають в небі,
Любов – коли весна в душі,
Любов – коли моє для тебе серце
Стучить, кипить мов у вогні.

А тіло прагне у політ,
Думки десь там…далеко…
Коли з коханим ти завжди,
Вам не страшні гроза чи спека.

Ти поринаєш у ті сни,
Де мрії всі твої завітні,
І думаєш: «Як добре жити у ві сні…»
А у житті ще краще жити!