Задумайся...

Маленький Поет
Довіряй ти людям тільки тим
На кого на всі сто ти полягаєш
Ти можеш звісно довіряти всім-усім
Но пошкодуєш, знаєш, відчуваєш?

Ти потім будеш згадувати довго
Про те що зараз навіть не хвилює
Но вже тоді не зміниш ти нічого
Тому що вітер все оте давно роздує...\