***

Татьяна Школяренко
СЕСТРИЧЦІ

Сиджу в хаті, чекаю породіллю-матусю з лікарні.
Чому так довго її немає?
Поїхала за сестричкою.
Та замість сестрички вносять в хату пакуночок,
Рожевою стрічкою перев'язаний.
А в ньому лялечка плаксива, рученятами розмахалася.
Мама аж світиться від щастя!
Певно, одна вона здогадувалася, що ластовиннячком
Скоро всіється все обличчя лялечки,
тому й назвала її Світланкою.
І стане вона найріднішою й найжаданішою для всіх.
І для мене.
А голос дзвінкий, Богом даний,
перетворитьї ї в артистку філармонії.
А я, як і в дитинстві, буду чекати в хаті
сестричку:нехай швидше приїздить
 зі своїми  "пискалочками".