Осiннiй блюз

Канареечка
Осіння ніч. Холодний дощ
Як неба плач на землю ллється,
І тихим смутком роздається
Самотній спів безлюдних площ.

Звучить мелодія сумна
В нічному небі темно-синім.
З дощем, прекрасний блюз осінній,
Танцює осінь чарівна.

І під сумний осінній блюз
Кружляє вітер з жовтим листом,
А темна ніч над сонним містом
Благословляє їх союз.

1995р.