краще не бува

Коттенс Мэри
краще не буває:
я лину дощем до землі
я вітром листя зриваю
і в море веду кораблі

краще не буває:
я птахом до неба лечу
і хто його знає
від щастя, чи горя кричу

пізнавши свободу польоту думок,
лечу, лечу і немає сил зупинитись
як стану на землю, зроблю перший крок
ціль якого буде - змінитись.

в мені все кипить
і постійно літає
бо є така мить
"краще не буває"