Про тебе

Канареечка
Шум дощу і вітру шепіт,
І Чумацький Шлях на небі,
І сумний лелечий клекіт,
Все - нагадує про тебе.

Колір неба ясно-синій -
То твоїх очей безодня,
А похмурий дощ осінній -
То журба моя самотня.

Згадую твій сміх і погляд,
І твою веселу вдачу.
В мріях - ти зі мною поряд,
Хоч давно тебе не бачу.

Я у вітру і у ночі
Розпитаюся про тебе,
Та зоря мені шепоче,
Що тебе ЗАБУТИ треба.

1997р.