Капки акварел -55 Летни пътеки

Борис Калинов
Колко парещи
следи,
колко стенещи
дихания!
Море- разкъсани с тела
вълни...
Ласка нежна,
носеща желания!
Лято – чакан топъл
епизод.
Спомени...
Стаени
чак от зимните
мечтания!

Б.Калинов-Странник
03.Юли 2013г.
Пловдив
Художник: Уилям Хаенраетс- акварел

Мой Плейкаст: