ТАМ

Александра Луцишин
Там, за мрійливими хмарами,
ходить осяяний місяць.
Вітер, у полі над травами,
хвилі грайливі здійма.
А у саду, ароматом бузку
запашних, білих китиць,
вечір домівку, рідненьку,
батьківську мою обійма.