Оно - моё, и вся я в этом!

Марыся Днепровская
Оно  -  моё, и вся я  в этом!
Мой Днепр, поющий синевой,
в глазах зелёных  смысла  эхо:
от нежных ив земли святой!


Моя головка златовласа,
краса славянки - от Небес,
цветущий край  роскошных  красок -
он тут... Вас жду на диво - днесь!!!


**********************


Оце – моє,  я вся  із цього!
Це  мій  Дніпро - співуча синь,
в  очах  зелених - зміст  усього:
от верб тендітних,  до святинь!


Моя  голівка  золотава,
слов'янська  врода - вiд Небес,
цей край квітучий  увібрала...
Запрошую,  у світ чудес!!!