завтра може не прийти

Мария Рей
Сьогодні мої рими помітно гірші.
Кусають пальці до крові, щоб не писати
Про те, як всередині не вистачає тиші.
Про те, як не вийти на сходинку вище,
Ніж зараз. А зараз я падаю вниз.

Встаю на ноги і щоб не падати знову,
Тікаю туди, де немає на карті дороги.
Проте на завтра вже буде маршрут.
А зараз приймаю щоденну отруту,
Від бруду на вулиці міста мого,
І вашого серця уламків,
Що в”їлись мені у кістки.

Відбудуйте усі мости,
Бо завтра може не прийти.