***

Мария Рей
пережити б ще одне лiто
заховатись в руде волосся осенi
заспокоїти нерви
нарештi виспатись
менi не вистачає твого голосу
хоч якби голосно ти не кричав
не змiнюйся
нам цього вистачить
ми допливемо до кiнця