в когось ти

Мария Рей
тобі вистачає сонця і тепла?
мабуть вистачає...
мені повітря мало, мені чим дихати немає.
знову від думок моїх тікаєш...
подивись мені в очі.
там люди з вікон падають.
там дерева горять.
там всі один одного лають.
там люди без причина плачуть і кричать.
тобі вистачає впевненості?
мабуть так, бо завжди вистачало.
а я сьогодні вирішив залити алкоголем нерви.
і рахувати час проведений без тебе,
коли мене таке життя зламало
хочеш розкажу тобі про небо в моїх снах?
знаю, що не хочеш.
просто більше нічого сказати.
хочеш принесу тобі надію на руках?
свою надію, може тобі знадобиться.
читаєш мої вірші?
смішно навіть, тобі ж інші пишуть.
хоча який з мене поет?
найгірший. мабуть, що найгірший.
за словами ховається відчай.
в погляді давно вже немає весни.
там холодом стелиться вічність.
немає тебе, щоб зігріти хочі душу.
та ні, все ж ти є...
в когось ти все таки є...