ти такою ж зосталась

Богдан Науменко
ти такою ж зосталась,все бачу
шкода я вже давно не я
невдовзі заплакало небо,в додачу
під ногами холодна затремтіла земля

такі речі робив,що вже соромно
скільки безсонних ночей,накошмарившись
давай розділимо нашу дурість порівну
недосвідченість навпіл також бажано

я любити перестав,хочу,щоб ти знала
головне,щоб тобі ненавидіти мене не набридло
не знаю взагалі,що там буде завтра
але обов"язково залишу тебе в життя свого титрах...

© Copyright: Bohdan Naymenko,2013