хочу насолоджуватись

Богдан Науменко
хочу насолоджуватись
теплом твого тіла
переживаннями, думками
і щоб ти тремтіла
коли б дотикався до струн в твоїм серці
без сенсу, я знаю, бути не чесним
з тобою
я не з тих, хто збезчестить
і кидає під потяг злиденності, світу сучасного
буденність відлякує, сонце світить не часто нам
відстань зростатиме, я впевнений
що ти саме та, точно не даремно все
я вириватись і не маю, так ти міцно триматимеш
чекатимеш знаю, знай я буду чекати теж...

© Copyright: Bohdan Naymenko, 2013