Я повертаюся у сон

Бондаренко Михаил
Я повертаюся у сон

Я знов у відчаї пливу,
Дивлюся крізь холодне небо,
Де вихід тільки лиш один,
Упасти або різати гарячі вени,
Але зробити вибір цей,
Я не вагаюся ніяк,
Бо тягне щось мене на землю,
Щасливі, лагідні уста,
Що бачать у житті лиш сльози,
Я повертаюся у сон,
У простір щастя і покою.