***

Фаниль Асфаров
Янгырлар булмады жэен.
Хэзер коя кон саен.
Эллэ тулып ташый мэе.
Саташа сизми аен.

Сонга калгач файда юк бит.
Чилэклэп койсанда да.
Эрэмгэ генэ тугэсен.
Тургай монын койганда.

Калган эшкэ кар ява бит.
Син чэчэсен тамчылар.
Юк кайтарып булмас инде.
Янып бетте игеннэр.