Што хаваеш...

Сергей Заровский
Што хаваеш ты за тварам,
Я ня ведаю, прабач.
Можа, ведае крумкач,
Дзе вандруюць зараз мары?
Запытай, i ён адкажа,
Як наведае твой сад.
Здолiш здзейснiць пераклад –
Паслухмянай часу пража
Стане разам на далонi,
Гай з табой загаманiць.
А пакуль ня трэба жыць
У дажджу i хмар у палоне.