утренней лошадью

Макин Тоша
утренней лошадью
на Александровск
сонный отправлюсь

Великая Степь
нарезана на куски
полосами лесонасаждений

батько Днипро
перепоясан
оковами ГЭС

наша воля
залита бетоном
на дне
рукотворного моря

========================

вранішнім конем
на Олександрівськ
сонний поїду

Великий Степ
нарізаний на шматки
смугами насаджень

батько Дніпро
перепоясаний
кайданами ГЕС

наша воля
залита бетоном
на дні
рукотворного моря