Мама

Татьяна Бершадская
Мама - це перше слово з уст дитини
Мама - це найрідніша у світі людина
Мама - це оберіг усієї родини
Мама - це відданість, ласка, любов журавлина

Промені сонця - це мамина ласка,
Яка зігріває нас в кожному дні
А ясний місяць - це мамина казка,
Яку ми слухали, коли були малі

А серце мами - то її дитина
Вона є сенсом у її житті
А для дитини мама - це людина
Яка є найдорожча на землі.

То ж тобі я мамо сьогодні вклоняюсь
Цілую я матінко руки твої
До тебе, рідненька, я пригортаюсь
Уклін тобі, мила, аж до землі.

Спасибі за те, що мене ти зростила
Вставала удосвіта, щоб накормить
Спасибі за повагу до людей, що ти мені привила
І за те, що ти навчила мене жить.

Сьогодні тобі дякую за все я
Бо вічна твоя материнська любов
Будь завжди, моя мамо, щаслива
І щоб не згасав у серці вогонь.