***

Виктория Тру
ти мій безмежний біль, ти мої сльози
рахую кожну мить з тобою я
і за тобою я в вогонь і в воду
з тобою я літаю, а без тебе я не я.

чекаю вже на ту хвилину
і вірю, що мені не просто друг,
дай знати все у що поринем,
скажи коли почнеш свій рух.

і довести тобі я намагаюсь,
але навіщо, коли пустота в очах,
коли в моїх ти кожен день і ніч сияєш,
але в твоїх себе не бачу я.