Вдалi протилежностivk ruta Рута

Наталия Губерникова
Ви настільки схожі фізично,
Ритмами серця,диханням,та ідеальним носом,
Проте,ти-він-бізнесмен,інтрегант,
А вона-лише жінка,і для щастя цього цілком вдосталь!

Ви ж зустрілись на одній з потертих вуличок Львова,
Пробігли повз,та сіли в один червоний трамвай,
І там,десь в рекреації Господа,
Занотували,що вам треба бути разом,ну і нехай!

В вас тепер є щось фантастичне,
Ці години проведені разом занадто довгі і дуже пізні,
Тіла притягнули сильним магнітом,
Добре,коли ви настільки фізично схожі,бо душевно настільки різні!