Натуральные перкуссии

Влад Имир Зотов
                http://www.stihi.ru/2013/07/23/6405

                Яне ВЕТРЕНОЙ с любовью




тук тук тук тук тик
тук тук тук тук так
тук тук тук тук сик
тук тук тук тук как

тук тук тук тук скотч
тук тук тук тук пень
тук тук тук тук ночь
тук тук тук тук лень

тук тук тук тук мох
тук тук тук тук пыль
тук тук тук тук лох
тук тук тук тук мыль

тук тук тук тук шпрот
тук тук тук тук конь
тук тук тук тук крот
тук тук тук тук тронь

тук тук тук тук тля
тук тук тук тук риф
тук тук тук тук для
тук тук тук тук миф