Каламбур на беларускай мове - 64

Леонид Ганчаров
Каламбур мужчыны пра язву ў роце і пра свайго сябра ўрача


Выйду зараз сюды  Я  З  ВАРОТ,
Адрасую табе  Я   ЗВАРОТ:
"У мяне есць , сябрук, ЯЗВА   РОТ!"

У цябе для мяне толькі   ЖАРТЫ:
"Пакладзі з печкі ў рот сабе   ЖАР   ТЫ!"

***

Каламбур мужчины о язве во рту и о своём друге враче

Выйду сейчас сюда я из ворот,
Адресую тебе своё обращение:
"У меня ест , друг, язва рот!"

У тебя для меня только шутки:
"Положи из печки в рот себе  горячие угли!"