Нiщо не минаe так просто

Бондаренко Михаил
Ніщо не минає так просто

До мрії лишається крок,
Як легко ступати в надії,
Коли наближається мить,
Потрібно усе зупинити,
Поглянути пильно на тих,
Які залишилися жити,
Чекати, що новий світанок,
Несе прозріння і сміх.
Ніщо не минає так просто,
Так просто у нашім житті,
На мить відкривається простір,
В якому години тяжкі,
Весь час боротьба і докори,
Так хочеться вмерти у сні,
Залишити спогад короткий
Для інших живих поколінь.