Не губляйце нiколi сваёй дабрынi

Владимир Сушко
Не губляйце ніколі сваёй дабрыні
Гэта лепшае лека ад хвораў.
Гэта тое, што робіць жывым сапраўды
Пазбаўляе душу ад аковаў.

Гэта то, без чаго немагчыма кахаць.
Гэта то, што дае нам свабоду.
Гэта трэба ў сэрцы сваім захаваць
Каб не трапіць у палон жорсткага карагоду.


Гэта то, чаго  так не хапае ўсім
Гэтым чэрствым, бязлітасным векам.
Не губляйце ніколі сваёй дабрыні
Гэта тое, што робіць нас Чалавекам!