Бъди щастлива!

Радко Стоянов 2
Вървиш през дните на живота,
пленена от една мечта
и търсиш на света благата
в градините на любовта.

Не са химера висините,
летящите на юг ята
и полетите към звездите,
когато грее любовта.

Спасителен е този път,
по който влюбени вървят.
Съдбата любовта признава,
на нея щастието дава.

Бъди щастлива, пей, мечтай
и своя земен рай създай!