Незабуте кохання

Ло Гейз
Як швидко промайнула осінь,
Так пролетіла вже й зима...
Тебе я встигла покохати,
Але забути не змогла.

Лишилися безсонні ночі,
До дна наповнені туги.
Лишилися червоні очі,
Від сліз пролитих по тобі.

Я краще би тебе не знала.
Жила без горя і турбот,
Але нам доля промовляла,
Побути трохи хоч у двох.