Зневiч

Иголкова Ка
Минув останній перший день.
І ти вже йдеш. Облиш мене.
Я мов зневіченна мішень.
Одне. І не мені. Мине.

Пішла остання перша ніч.
Скоріш втікай. Я тут одна.
Все непорушене - зневіч.
Біжи! Я б саме так, як ти втекла.

28/07/2013
Иголкова