Д ти

Евангелина Достоевскя
Любов, як сонце у душі,
І сил, натхнення додає,
Коли дивлюся на дітей,
Спасибі, Боже,щастя є!

Дитячий сміх - це щастя щире!
Найкращі ліки – їх любов!
Це – крила, що несуть у вирій,
Я дякую за щастя знов!

Я прошу Ангелів хранити,
Їх душі, мрії і  життя!
І сил,терпіння їх ростити,
Це – чудо, праця,каяття!

Любов! Вона із серця ллється!
І сил, надії  додає…
Хай кожен з них росте,сміється,
Спасибі, Боже, щастя є! 22.05.2013