Я залишусь на одинцi з тобою

Бондаренко Михаил
Я залишусь на одинці з тобою

Час збігає так швидко тече,
Наче сльози дають порятунок.
Я шукаю себе у пітьмі,
А знаходжу лиш скривджене тіло,
Що вмирає і просить на хліб.
Я залишусь на одинці з тобою,
Не кажи, що не вартий тебе,
Не чіпай мої рани глибокі,
Ти не знаєш як вмирати на дні,
І чекати наступний світанок.
Я за все відповім перед Богом,
Бий у серце голкою бий,
Там немає місця живого,
Я у темряві залишусь навіки.